Dunlop SP Sport Maxx

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport Maxx scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Voortreffelijke wegligging
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Enorme grip en stabiliteit
  • Lange levensduur

Dunlop SP Sport Maxx

De Dunlop SP Sport Maxx is een premium zomerband waarmee high performance sportauto’s uitstekend voor de dag kunnen komen. Juist bij sportief rijgedrag laat de band merken waartoe hij in staat is – en dat is veel!

Om deze belofte te kunnen waarmaken, werd voor de Dunlop SP Sport Maxx een aparte rubbermix ontwikkeld. Dit leidt direct tot sublieme rijprestaties op natte en droge wegen goed tot uiting komen. Vooral de enorme stabiliteit bij hoge snelheden valt op. Maar ook de stuurprecisie en het remgedrag stijgen boven elke verwachting uit. Je kunt je sportauto dus gebruiken waarvoor hij bedoeld is, zonder in te leveren op veiligheid, rijcomfort en grip op nat wegdek.

Ingebouwde veiligheid

Kenmerkend voor de Dunlop SP Sport Maxx is het richtinggebonden profiel met de doorlopende middenrib. Een garantie voor maximaal rijplezier. Want je kunt rekenen op een stabiele wegligging onder alle omstandigheden, een hoge bochtenstabiliteit en een efficiënte afvoer van overtollig water. Doordat dit de kans op aquaplaning sterk vermindert, blijft je auto beter bestuurbaar. Ook zorgt dit voor een kortere remweg.

Sportief, maar duurzaam

Een sportieve high performance band hoeft zeker niet snel te slijten. Dat bewijst de Dunlop SP Sport Maxx als geen ander. Dit heeft de band niet alleen te danken aan de duurzame rubbermix, maar ook aan de revolutionaire Dunlop Touch-technologie. Hierdoor wordt de druk verspreid over de hele band, waardoor de levensduur toeneemt. Samen met een lage rolweerstand maakt het de band ook zuiniger.

Met andere woorden: je verbruikt minder brandstof en produceert minder CO2-uitstoot. Een mooie opsteker voor jezelf en voor het milieu. Omdat het max performance summer banden zijn moet je tijdens het winterseizoen wel je banden wisselen voor winterbanden.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop SP Sport Maxx

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be