Dunlop SP Sport Maxx 101

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport Maxx 101 scoort onder meer op:

  • Maximaal rijcomfort
  • Korte remweg op elk wegdek
  • Prima rijgedrag bij hoge snelheid
  • Goede grip op natte en droge wegen
  • Veiligheid bij aquaplaning

Dunlop SP Sport Maxx 101

De Dunlop SP Sport Maxx 101 is een high performance zomerband voor echte sportwagens en andere sportieve auto’s. Hij biedt maximaal rijplezier voor mensen met een dynamische rijstijl, maar kan het ook heel goed iets rustiger aan doen. Onder alle omstandigheden zijn de rijprestaties en rijeigenschappen van deze band ongeëvenaard. Daarbij wordt de veiligheid natuurlijk nooit uit het oog verloren.

Kenmerkend voor de Dunlop SP Sport Maxx 101 zijn de geweldige wegligging en het comfortabele rijgedrag, zowel bij droog als nat weer. Diverse technologieën zijn gecombineerd om dit te bereiken. Zo zorgt de Jointless Belt technologie voor enorme stabiliteit bij hoge snelheden en in bochten, doordat de band niet vervormt. Dankzij de Multi-Radius profieltechnologie is de handling op droge wegen en de tractie op natte wegen uitzonderlijk. En de rubbercompound met silica en koolstofdeeltjes maakt een sterke acceleratie en een kortere remweg mogelijk.

In alle opzichten een complete band

Het loopvlak van de Dunlop SP Sport Maxx 101 is voorzien van een asymmetrisch profiel en twee soorten lamellen. Hierdoor kan de band zeer alert reageren op wisselende omstandigheden. De unieke rubbermix maakt hoge snelheden mogelijk met behoud van stabiliteit. Verder is de grip optimaal, zeker in de regen, en wordt het water snel afgevoerd dankzij diepe centrale groeven en schuine dwarsgroeven. Dit vermindert de kans op aquaplaning beduidend. Bij dit alles is de band ook nog eens opvallend stil en duurzaam. Zo heeft hij een extra zijbescherming tegen schade door stoepranden en dergelijke obstakels.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be