Dunlop SP Sport Maxx GT

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport Maxx GT scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Exacte stuurrespons
  • Uitstekende wegligging
  • Goede grip en stabiliteit
  • Veiligheid bij aquaplaning

Dunlop SP Sport Maxx GT

De Dunlop SP Sport Maxx GT is een zeer goede high performance zomerband, bedoeld voor personenwagens die in staat zijn tot zeer sportieve prestaties. Zowel op droge als natte wegen houd je met deze band maximale controle over je auto. Of het nu gaat om krachtig remmen, nauwkeurig sturen of pittig optrekken.

Om onder alle omstandigheden veilig en comfortabel te kunnen rijden, is veel aandacht besteed aan zaken als wegligging, grip, tractie, stuurrespons en remgedrag. Zelfs bij hoge snelheden blijft het wegcontact altijd zeer goed, waardoor je echt alles uit je auto kunt halen. De Dunlop SP Sport Maxx GT zorgt ervoor dat je daar extra plezier aan zult beleven.

Profiel met innovatieve Touch Technology

De Dunlop SP Sport Maxx GT dankt zijn perfecte wegligging en andere voortreffelijke eigenschappen mede aan de innovatieve Touch Technology. Zo zorgt het niet-richtinggebonden asymmetrische loopvlakprofiel voor uitstekende stabiliteit en stuurprecisie in bochten en bij hoge snelheden. Slim geplaatste groeven creëren een perfecte grip en voeren water snel af, waardoor de kans op aquaplaning sterk afneemt. En de speciale rubbersamenstelling resulteert in een kortere remweg op droog wegdek. Kortom, een bijzonder plezierige en betrouwbare band voor de sportieve rijder.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staat deze band ook nog eens bijzonder mooi op stalen velgen.

Bestel nu je banden online en wij versturen je banden gratis (geen verzendkosten)!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop SP Sport Maxx GT

20 Inch

23 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be