Dunlop SP Sport Maxx GT 600

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport Maxx GT 600 scoort onder meer op:

  • Maximaal rijcomfort
  • Hoge stuurprecisie
  • Prima rijgedrag bij hoge snelheid
  • Goede grip op natte en droge wegen
  • Veiligheid bij aquaplaning

Dunlop SP Sport Maxx GT 600

De Dunlop SP Sport Maxx GT 600 is een voortreffelijke high performance zomerband, bedoeld voor krachtige sportwagens. Hij onderscheidt zich door zijn sublieme wegligging en uitzonderlijke rijprestaties onder alle omstandigheden.

Sportief rijgedrag vraagt om een sportieve band, die berekend is op hoge snelheden en ongewone krachten. Waarbij veiligheid en rijcomfort altijd het uitgangspunt zijn. De Dunlop SP Sport Maxx GT 600 is zo’n band. Zijn grip en remweg op droge wegen zijn onovertroffen, net als zijn wegligging en bochtenstabiliteit .

Verbeterde grip op elk wegdek

Nieuwe bandentechnologie met een naadloze laag op het loopvlak zorgt ervoor dat de Dunlop SP Sport Maxx GT 600 ook bij hoge snelheden niet vervormt. Dit resulteert in een hoger rijcomfort, extra stabiliteit en een verbeterde stuurcontrole. Het loopvlak van de band heeft forse schouderblokken en doorlopende centrale groeven die het profiel stijver maken. Dit leidt tot zeer accuraat stuurgedrag bij elke snelheid, een uitstekende wegligging en een hoge stuurprecisie. Ook voeren de groeven water op natte wegen snel af, dus minder gevaar voor aquaplaning. Verder bevat de speciale rubbermix koolstofdeeltjes om beter te kunnen optrekken en remmen, en silica bestanddelen om de toch al goede grip op nat wegdek te verhogen.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be