Dunlop Sport Maxx RT 2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport Maxx RT 2 scoort onder meer op:

  • Korte remweg op elk wegdek
  • Grote stuurprecisie
  • Goede grip en bochtenstabiliteit
  • Uitstekend wegcontact
  • Bescherming tegen aquaplaning

Dunlop Sport Maxx RT 2

De Dunlop Sport Maxx RT 2 is de opvolger van de bekende en betrouwbare Dunlop Sport Maxx RT. De Dunlop SP Sport Maxx RT 2 is een superieure zomerband voor sportwagens. De band blinkt uit in situaties waarin het er echt op aankomt. Voortreffelijk remgedrag, nauwkeurige stuurrespons en een sublieme wegligging behoren tot de vele sterke eigenschappen van deze band. In vergelijking met de Sport Maxx RT is Dunlop Sport Maxx RT 2 veel stabieler, en slijt hij langzamer.

Of je nu in droog of regenachtig weer rijdt, de Dunlop SP Sport Maxx RT 2 laat op elk wegdek zien waartoe hij in staat is. Hij biedt altijd een voortreffelijke grip en bochtenstabiliteit. Zijn remweg op droge wegen is kort – ook bij hoge snelheden – en zijn wegligging in de regen opmerkelijk stabiel. Ook de stuurrespons is uitzonderlijk, waardoor je auto onder alle omstandigheden precies zo reageert als je bedoelt.

Profiel met unieke kenmerken

Het asymmetrische loopvlak van de Dunlop SP Sport Maxx RT 2 biedt meerdere voordelen. Zoals een perfecte grip op de weg, waardoor je altijd controle houdt op rechte stukken maar ook als je met hoge snelheid een bocht wilt nemen. Brede centrale groeven in het profiel zorgen voor snelle afvoer van water en modder. Daardoor blijft het weg contact optimaal en krijgt aquaplaning geen kans.

Gemaakt om lang mee te gaan

De Dunlop SP Sport Maxx RT 2 heeft een lichtgewicht constructie en een lage rolweerstand. Dit betekent minder slijtage en dus een langere levensduur. Maar het leidt ook tot een vermindering van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Dus op deze band kom je verder met een volle tank en je spaart tegelijkertijd het milieu.

Zuinig en milieubewust

De Sport Maxx RT 2 heeft een zeer lage rolweerstand en is gemaakt van een lichtgewicht, maar sterke constructie. Hierdoor wordt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot enorm veel verlaagt, dus haal je meer kilometers uit een volle tank.

Banden wisselen?

Heb je een lekke band, of zijn je Dunlop banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je misschien op zoek naar high performance, goedkope winterbanden, zomerbanden of all seasons banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de juiste band die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Dunlop banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Dunlop autobanden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop Sport Maxx RT 2

18 Inch

21 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be