Dunlop SP Sport Maxx RT V1 XL

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport Maxx RT V1 XL scoort onder meer op:

  • Korte remweg op elk wegdek
  • Zeer exact stuurgedrag
  • Ultieme grip en bochtenstabiliteit
  • Uitstekend wegcontact
  • Hoog (XL) draagvermogen per band

Dunlop SP Sport Maxx RT V1 XL

De Dunlop SP Sport Maxx RT V1 XL is een topklasse zomerband voor sportwagens. Deze premium band zorgt ervoor dat je je sportieve grenzen achter het stuur kunt verleggen. Hij heeft een verhoogd (XL) draagvermogen van 650 kg per band en kan snelheden tot wel 300 km/u aan.

Bij de ontwikkeling van de Dunlop SP Sport Maxx RT V1 XL hebben de ingenieurs goed gekeken naar de eisen die de motorsport aan banden stelt. Vandaar dat de band in alle opzichten en onder alle omstandigheden topprestaties levert, zowel op door als nat wegdek. De grip en tractie zijn enorm, de remweg is zeer kort en de bochtenstabiliteit onovertroffen. Je stuurt je auto met gemak over de snelste rechte én bochtige trajecten. Daarbij houd je altijd volledige controle over elke actie.

Gemaakt om lang mee te gaan

De speciale constructie en het uitgekiende profiel van de Dunlop Sport Maxx RT2 zorgen voor een lage rolweerstand. Je band slijt hierdoor minder snel en je kunt er langer plezier van hebben. Behalve een langere levensduur biedt het ontwerp nog meer voordelen. Zo dalen je brandstofverbruik en de CO2-uitstoot, wat neerkomt op meer kilometers per tankbeurt en respect voor het milieu.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop SP Sport Maxx RT V1 XL

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be