Dunlop SP Sport Maxx TT

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop SP Sport Maxx TT scoort onder meer op:

  • Maximaal rijcomfort
  • Voortreffelijke stabiliteit
  • Prima rijgedrag bij hoge snelheid
  • Goede grip op nat en droog wegdek
  • Veiligheid bij aquaplaning

Dunlop SP Sport Maxx TT

De Dunlop SP Sport Maxx TT is een premium zomerband die je vaak terugziet onder sportieve auto’s uit de middenklasse. Maar ook compacte snelle personenwagens kunnen uitstekend profiteren van zijn indrukwekkende rijprestaties en rijeigenschappen. De band is zo ontworpen, dat de prestaties nooit ten koste gaan van de veiligheid en het rijcomfort. Bovendien maakt de band weinig contactgeluid en is hij extra duurzaam.

Alle innovaties van de Dunlop SP Sport Maxx TT zijn gericht op een sportieve rijstijl, zowel in de stad als op de snelweg. Dat merk je direct aan de verregaande stabiliteit en de strakke wegligging, die in alle weersomstandigheden veel vertrouwen geven. Dit is onder meer te danken aan een vlakker profiel en daardoor extra contact tussen band en weg. Ook de stuurprecisie en de remweg overtreffen elke verwachting, niet alleen op droge maar ook op natte wegen.

Goed bestand tegen nat weer

Om tijdens de hele rit tot topprestaties te kunnen komen, zijn voor deze band diverse innovatieve materialen gebruikt. Zo paste Dunlop een nieuwe rubbermix met nanodeeltjes toe, die zorgt voor veel stabiliteit en grip op de weg – met name bij nat weer. Het slimme groevenpatroon vormt een prima bescherming tegen aquaplaning, doordat overtollig water snel wordt afgevoerd.

Deze band heeft de Dunlop SP Sport Maxx TT vervangen.
De opvolger van deze band is de Dunlop Sport Maxx RT.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be