Dunlop SP StreetResponse 2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop Streetresponse 2 scoort onder meer op:

  • Sterke remprestaties
  • Accuraat stuurgedrag
  • Perfecte wegligging
  • Goede grip in elk weer
  • Prima stabiliteit in de bocht

Dunlop SP StreetResponse 2

De Dunlop StreetResponse 2 is een fantastische zomerband met mooie rijprestaties en rijeigenschappen. Deze band is ideaal voor compacte en middenklasse gezinsauto’s. Ondanks zijn uitnemende kwaliteiten vind je deze band terug in een zeer gunstige prijsklasse. Daarnaast is de StreetRespons 2 ook beschikbaar in bandmaten met meer draagvermogen (extra load).

Onder alle omstandigheden draagt de Dunlop StreetResponse 2 bij aan jouw rijcomfort en veiligheid. Dat is mede te danken aan het unieke en doordachte profielontwerp. Met zijn uitstekende grip op de weg zorgt de band voor veel vertrouwen, zowel in bochten als op rechte stukken. De wegligging is uiterst stabiel, mede dankzij het verbeterde contact tussen band en velg (Specific Bead Seat System). De besturing is zeer direct en nauwkeurig. En de remweg is korter dan ooit, mede door het asymmetrische loopvlak met speciale groeven. Dit zorgt ook voor snelle afvoer van overtollig water op de weg, wat de kans op aquaplaning duidelijk vermindert. Zo blijkt ook uit onze customer reviews.

Meer kilometers, schoner milieu

De uitgekiende rubbermix en de slimme constructie van de Dunlop StreetResponse 2 leiden tot een lage rolweerstand en gelijkmatige slijtage. Dit maakt de band om te beginnen heel wat stiller, wat wel zo prettig rijdt. Maar de band gaat ook lekker lang mee, terwijl je bovendien bespaart op brandstof. Uiteindelijk hebben jij en het milieu daar allebei baat bij.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden online en wij versturen je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop SP StreetResponse 2

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be