Dunlop SP Winter Sport M3

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Dunlop Winter Sport M3 scoort onder meer op:

  • Comfortabel rijgedrag op elk wegdek
  • Goede grip en tractie op sneeuw
  • Stabiele wegligging in winters weer
  • Prima stuur- en remprestaties
  • Laag bandengeluid

Dunlop SP Winter Sport M3

De Dunlop Winter Sport M3 is een wendbare winterband voor sportwagens en personenauto’s van vrijwel elke klasse, klein of groot. Deze high performance band geeft je een bijzonder zeker en veilig gevoel onder alle winterse omstandigheden. Anderzijds is op het rijcomfort en de duurzaamheid van de band ook helemaal niets aan te merken.

Alle kwaliteiten die een betrouwbare winterband moet hebben, vind je terug in de Dunlop Winter Sport M3. Van een sterke tractie en een solide grip op elk wegdek tot een korte remweg en een stabiele wegligging. Ook de stuurprecisie is een opvallend goede eigenschap van deze band, die zorgt voor veel controle tijdens het rijden.

Profiel van de toekomst

Het richtinggebonden profiel van de Dunlop Winter Sport M3 heeft dichte lamellen en opvallend brede groeven. Die zorgen in elke situatie voor verhoogde remprestaties, een betrouwbare grip en maximale controle op natte en besneeuwde wegen. Ook water en andere nattigheid wordt snel en doeltreffend afgevoerd, wat de kans op aquaplaning vermindert. En de band maakt weinig rijgeluid, waardoor je rit extra prettig en comfortabel wordt. Door het hoge silicagehalte in de rubbermix is de band bovendien erg slijtvast en duurzaam.

Geen vrees voor lekke band

Hoe veilig de Dunlop Winter Sport M3 wel is, blijkt ook uit het ingebouwde RunOnFlat systeem. Als je lekrijdt, zorgt dit systeem ervoor dat het lek razendsnel wordt gedicht tijdens het rijden. Je kunt dan gewoon verder rijden tot maximaal 80 km en niet sneller dan 80 km/u. Gevaarlijke bandenwissels langs de kant van de weg zijn dus niet meer nodig. En een reserveband eigenlijk ook niet, waardoor je ruimte, gewicht en dus brandstof bespaart.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop SP Winter Sport M3

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be