Dunlop SP WinterResponse

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Dunlop Winter Response scoort onder meer op:

  • Sterk remgedrag in winters weer
  • Uiterst stabiele wegligging
  • Prima rijprestaties in de sneeuw
  • Goede grip op elk wegdek
  • Hoog veiligheidsniveau

Dunlop SP WinterResponse

De Dunlop Winter Response is een populaire winterband voor kleinere en middelgrote personenauto’s. Hij is met zorg ontwikkeld om zelfs in de strengste winterse omstandigheden optimaal te presteren. Besneeuwde en ijzige wegen vormen dan ook geen probleem voor deze band: het wegcontact blijft steeds uitstekend en de stabiele wegligging zorgt voor heerlijk rijcomfort.

Verschillende technologieën zorgen samen voor de uitstekende rijprestaties en eigenschappen van de Dunlop Winter Response. Zo levert de Touch technologie een perfecte wegligging op en is de Jointless belt verantwoordelijk voor maximale stabiliteit bij hoge snelheden. Verder blijft de band in extreme kou toch soepel dankzij de speciale rubbermix op basis van silica. Daarbij verhoogt het asymmetrische patroonontwerp met twee soorten lamellen de prestaties: een prima tractie, zeer voorspelbaar remgedrag en grote bochtenstabiliteit zijn het resultaat.

Tests winterbanden

De Dunlop Winter Response is een winterband die keer op keer de diverse bandentests domineert. Onder andere van de ANWB (waarin de band twéémaal testwinnaar was) en van andere organisaties (waarin de band vrijwel altijd in de top-5 belandde).

Wwinterbanden testen:

ANWB 2014 (Winterbanden test 175/65 R14) (2e plaats)

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop SP WinterResponse

13 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be