Dunlop Sport Maxx Race

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop Sport Maxx Race scoort onder meer op:

  • Zeer sterke remprestaties
  • Uiterst stabiele wegligging
  • Ongekende stuurprecisie
  • Totale controle bij hoge snelheden
  • Sublieme grip en tractie

Dunlop Sport Maxx Race

De Dunlop Sport Maxx Race is een zeer exclusieve high performance zomerband, specifiek bestemd voor sportwagens met de nodige power. Dunlop heeft de lat voor deze band zó hoog gelegd, dat je er zonder meer het circuit mee op kunt om het uiterste uit je bolide te halen. De band zal zich onder alle omstandigheden betrouwbaar en controleerbaar blijven gedragen.

Veiligheid en rijcomfort gaan hand in hand bij de Dunlop Sport Maxx Race. Alles wat een band nodig heeft om te kunnen racen zit erin verwerkt. Dat betekent om te beginnen een voortreffelijke en zeer stabiele wegligging, een ongekende grip en dito tractie. Daarnaast reageert de band ogenblikkelijk op zelfs het allerkleinste stuurcommando, zodat je elke meter volledige controle over je lijn houdt – hoe hoog je de snelheid ook opvoert. Om die reden zijn uiteraard ook de remprestaties ongekend, want met een ultrasportieve rijstijl kun je gewoon niet zonder!

Verbeterde grip op elk wegdek

Vanzelfsprekend staat de Dunlop Sport Maxx Race bol van de geavanceerde bandentechnologie. Om op raceniveau te kunnen presteren, moeten alle details kloppen en optimaal samenwerken. Bij deze wendbare band is dat zeker gelukt. Of het nu gaat om het speciaal ontwikkelde profiel met zijn unieke groevenpatroon, de revolutionaire en zeer duurzame rubbercompound of het onverwoestbare karkas: de ingenieurs van Dunlop hebben alles op alles gezet om jouw sportieve rij- en raceplezier veilig te stellen.


Deze band heeft de Dunlop Sport Maxx Race vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be