Dunlop Sport Maxx RT

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop Sport Maxx RT scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op elk wegdek
  • Hoge stuurprecisie
  • Gunstig brandstofverbruik
  • Goede grip en stabiliteit
  • Lange levensduur

Dunlop Sport Maxx RT

De Dunlop Sport Maxx RT is een betrouwbare zomerband, bestemd voor krachtige sport auto’s uit de hogere middenklasse. De band is bijzonder duurzaam en presteert uitstekend op nat en droog wegdek, zelfs op hoge snelheid. Daarnaast rijdt hij erg comfortabel en uitzonderlijk veilig. Hij is dus zeer geschikt voor de meest uiteenlopende rijomstandigheden. Het bewijs is een hoge positie in de Banden Top-100.

Deze band zit werkelijk vol innovatieve oplossingen om fijner en veiliger te rijden. Zo is hij voorzien van adaptieve compoundtechnologie op basis van silica, die zorgt voor een superieure grip en een uitgebalanceerd wegcontact. Ook laat de band zich met grote precisie en controle in bochten sturen, terwijl hij op rechte stukken ontspannen koers houdt. Ongeacht of je op een nat of droog wegdek rijdt.

Speciale korte remsegmenten in het loopvlak leveren een kortere remweg op. En dankzij het groevenpatroon in het profiel wordt water snel en efficiënt afgevoerd, zodat je van aquaplaning weinig last zult hebben.

Zuinig en milieubewust

Met Dunlop Sport Maxx RT onder je sport auto, haal je meer kilometers uit een volle tank. Dit komt onder meer door een lichte maar sterke constructie, die de rolweerstand verlaagt – en daarmee ook de slijtage, het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot! Bovendien slijt de band gelijkmatiger, zodat hij langer meegaat.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden online en profiteer van gratis verzending!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop Sport Maxx RT

22 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be