Dunlop ST-1

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Dunlop ST-1 blinkt uit in:

  • 4 seizoenen veilig
  • Grip op droge en natte weg
  • Rijgedrag
  • Stabiliteit in bochten
  • Levensduur

Dunlop ST-1

De Dunlop ST-1 is een sportieve all-seasonband voor personenauto’s. Met deze band kun je het hele jaar door veilig op dezelfde banden blijven rijden, ook onder zeer natte en winterse omstandigheden.

Deze 4-seizoenenband werd speciaal ontwikkeld om te presteren bij temperaturen boven én onder nul graden Celsius. Ook op hogere snelheid blijft de band veilig z’n werk doen.

De ST-1 is een goede allround-band van het A-merk Dunlop.

Optimale prestaties

Deze Dunlop ST-1 is gemaakt van hoogwaardige materialen. De brede groeven voeren water en lichte sneeuw doeltreffend af. Ook bij winters weer blijft je auto bestuurbaar en onder controle. Met deze banden verminder je het risico op aquaplaning. Tegelijkertijd zorgt de rubbersamenstelling voor een lage rolweerstand en een prettig rijcomfort. Ook makkelijk is dat je geen aparte winterbanden nodig hebt. Met deze betrouwbare banden onder jouw personenauto rij je het hele jaar door veilig rond.

Dunlop

Dunlop Tyres is een in 1890 opgerichte bandenfabrikant uit Groot-Brittannië. Het bedrijf is voor driekwart eigendom van de Amerikaanse bandengigant Goodyear. Voor een kwart is het in handen van het Japanse Sumitomo. Al in de jaren tachtig scheidde Dunlop Tyres zich af van Dunlop Rubber, dat onder andere tennisballen en andere sportartikelen maakt. De Europese vestiging van Dunlop wordt vandaag de dag geleid vanuit Brussel. In Amerika is de leiding in handen van Goodyear.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be