Dunlop Winter Sport 5

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Dunlop Winter Sport 5 scoort onder meer op:

  • Zeer stabiele wegligging
  • Aansprekende remprestaties
  • Uitstekend wegcontact
  • Goede grip op droog en winters wegdek
  • Veiligheid bij aquaplaning

Dunlop Winter Sport 5

De Dunlop Winter Sport 5 is een meer dan uitstekende winterband, bedoeld voor vrijwel alle personenauto’s van klein tot groot. Met verbeterde prestaties valt de Dunlop winterband op door zijn heerlijke wegligging en sublieme rijprestaties onder alle omstandigheden. Een hoge notering in de Winterbanden Top 100 onderstreept die kwaliteiten.

Om zelfs het strengste winterweer het hoofd te bieden, werden verschillende nieuwe technologieën samengebracht in de Dunlop Winter Sport 5. Dat is direct merkbaar aan een voortreffelijke grip en tractie op winterse wegen en droog wegdek, een onnavolgbare stuurprecisie en ijzersterk remgedrag. Daarnaast om risico op aquaplaning tegen te gaan is het profiel ontworpen om weerstand tegen aquaplaning te bieden. Dit zorgt voor extra grip op natte wegen. Zowel op rechte stukken als in bochten heeft deze goedkope banden alles in zich om jou ’s winters veilig en comfortabel te laten reizen.

Technologie in dienst van prestaties

Geavanceerde technologie speelt altijd een belangrijke rol bij de Dunlop Wintersport banden. Ook bij de Dunlop Winter Sport 5 zijn er verbeterde prestaties. Zo is het loopvlak extra afgevlakt, waardoor de band meer contact maakt met de weg. Dit leidt bijvoorbeeld tot meer stabiliteit en een betere grip op droog wegdek. Doordacht geplaatste groeven zorgen voor een optimale afvoer van water en gesmolten sneeuw, wat het risico op aquaplaning op natte wegen vermindert. En de Jointless Belt technologie zorgt ervoor dat de band zelfs bij hoge snelheden zijn vorm zoveel mogelijk behoudt.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten.

Bestel nu je banden online en profiteer van gratis verzending!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop Winter Sport 5

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be