Dunlop Winter Sport 5 SUV

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Dunlop Winter Sport 5 SUV scoort onder meer op:

  • Zeer comfortabele wegligging
  • Uitstekende remprestaties
  • Goede grip op droog en winters wegdek
  • Lange levensduur
  • Gunstig brandstofverbruik

Dunlop Winter Sport 5 SUV

De Dunlop Winter Sport 5 SUV is een veelgevraagde winterband, die specifiek is ontwikkeld voor montage onder SUV’s en krachtige personenauto’s. De band voldoet ruimschoots aan de strenge eisen die dit soort auto’s aan een winterband stellen. Qua rijprestaties en rijeigenschappen valt er dan ook niets op deze high performance band af te dingen.

Om te beginnen is de wegligging van de Dunlop Winter Sport 5 SUV fenomenaal. Dat geeft meteen al een veilig en comfortabel gevoel. Daarnaast is de grip op natte en gladde wegen voortreffelijk, evenals de stuurrespons. Schijnbaar moeiteloos houd je je auto in het rechte spoor of strak in de bocht – of het wegdek nu droog, nat of besneeuwd is. Juist die zekerheid maakt dat je zelfs in bar winterweer ontspannen achter het stuur kunt plaatsnemen.

Een profiel als nooit tevoren

De grip en tractie van de Dunlop Winter Sport 5 SUV zijn in vergelijking met zijn voorganger flink verbeterd. Dit is met name het gevolg van het grotere aantal profielblokken, waardoor er meer wegcontact ontstaat. Ook de wegligging wordt veel stabieler en de remweg korter. Verder is de kans op aquaplaning vrijwel nihil, dankzij extra diepe groeven in het profiel die verantwoordelijk zijn voor een snelle afvoer van water en sneeuw.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be