Dunlop Winter Sport M2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop Winter Sport M2 scoort onder meer op:

  • Uitstekende remprestaties
  • Zeer stabiele wegligging
  • Ongekende tractie in de sneeuw
  • Prima grip op elke ondergrond
  • Veiligheid bij aquaplaning

Dunlop Winter Sport M2

De Dunlop Winter Sport M2 is een premium winterband, ontworpen om topprestaties te leveren onder alle omstandigheden. De band is speciaal bedoeld voor sportwagens, krachtige SUV’s en sportieve personenauto’s. Hij kenmerkt zich door een zeer stabiele wegligging en geweldige rijprestaties op besneeuwde, natte én droge wegen.

Als je regelmatig het rechterpedaal flink intrapt en van pittig bochtenwerk houdt, heb je een band nodig die soepel en veilig met die krachten weet om te gaan. De Dunlop Winter Sport M2 kan dat met gemak, en verliest daarbij nooit jouw veiligheid en rijcomfort uit het oog. Zijn grip, tractie en remkracht in winters weer zijn fenomenaal.

Verbeterde grip op elk wegdek

Voor de Dunlop Winter Sport M2 is een nieuwe rubbermix ontwikkeld op basis van silica. Deze unieke rubbermix is thermisch elastisch en buitengewoon goed opgewassen tegen winterse temperaturen. Door het richtinggebonden profiel met dichte lamellenstructuur gaan de prestaties van je auto met sprongen vooruit. Zo kun je rekenen op een kortere remweg op nat en besneeuwd wegdek en een verbeterde stabiliteit bij hogere snelheden. Ook op de grip en het wegcontact heeft het V-profiel een zeer positief effect. Speciaal geplaatste groeven zorgen voor een snelle afvoer van overtollig water, sneeuw en modder, waardoor het risico van aquaplaning sterk afneemt. Verder maakt de band bijzonder weinig rijgeluid en voorkomt een slimme velgrandbescherming (MFS) je velgen tegen beschadiging.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be