Goodyear Cargo G91

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Cargo G91 scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag bij zon en regen
  • Stil en veilig rijcomfort
  • Uitstekend draagvermogen
  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Lange levensduur

Goodyear Cargo G91

De Goodyear Cargo G91 is een zeer geschikte zomerband voor bestelwagens. Welke lading je ook hebt te vervoeren en hoe intensief je je auto ook gebruikt, deze betrouwbare band kan de druk zeker aan. Bovendien is hij opmerkelijk duurzaam, zodat je des te langer plezier hebt van al zijn goede prestaties en rijeigenschappen. Daarmee maakt hij zijn investering meer dan waar.

Door warmte en wrijving krijgen zomerbanden het bij flinke belading soms zwaar te verduren. De Goodyear Cargo G91 is hier volkomen op berekend. Zijn remgedrag blijft onder alle omstandigheden beheerst en meer dan voortreffelijk, terwijl je tijdens het rijden voortdurend een stabiele grip op de weg behoudt. Ook de precisie waarmee de autoband reageert op al je stuurbewegingen en zijn stabiliteit in bochten verhogen je veiligheid en rijcomfort.

Rendabel op de lange termijn

Duurzaamheid en zuinigheid zijn nóg twee eigenschappen waar je met een bestelwagen echt iets aan hebt. Het uitgekiende profiel van de Cargo G91 van Goodyear zorgt voor een lage rolweerstand, dus minder slijtage en brandstofverbruik. Bovendien bieden de groeven optimale bescherming tegen aquaplaning en produceert de band maar weinig rijgeluiden. Zeker als je veel in je bestelwagen zit een voordeel waar je dagelijks plezier van hebt!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Cargo G91

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be