Goodyear Cargo Marathon

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Cargo Marathon blinkt uit in:

  • Tractie
  • Stuurgedrag
  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Belastbaarheid
  • Rijgeluid

Goodyear Cargo Marathon

De Goodyear Cargo Marathon maakt z’n naam als sterke zomerband voor bedrijfs- en bestelwagens meer dan waar. Rijd je een Volkswagen Transporter, een Ford Transit, een Opel Vivaro of een soortgelijke bus? Dan is deze band een uitstekende keuze.

Goodyear heeft deze bestelautoband gemaakt voor comfort, tractie en prestaties, ook met zware belading. De band geeft een goede tractie op natte en gladde wegen en een fijn stuurgedrag. Je kunt rekenen op een rustige en comfortabele rit.

Met de Goodyear Cargo Marathon onder jouw bedrijfswagen of bestelwagen wordt werken gewoon een stuk prettiger!

Handling en tractie

De Goodyear Cargo Marathon is gemaakt voor handling en tractie. Het 4-ribs profielpatroon spreidt de last van je bestelwagen gelijkmatig en dat merk je als je rijdt. De brede profielgroeven voeren water snel af, waarmee je gevaarlijke situaties bij stevige regenval voorkomt. Ook is het profiel van deze band zodanig vormgegeven dat pieken in de geluidsfrequentie worden voorkomen. Zo kun je genieten van een stillere en comfortabelere rit.

Betrouwbaar

De band heeft een profielsamenstelling die voor de helft uit silica bestaat. Geoptimaliseerd voor goede grip bij natheid. De lamellen in het profiel helpen je om onder alle omstandigheden tractie te behouden. Zoiets kun je met een gerust hart aan Goodyear toevertrouwen. Dit bedrijf maakt al sinds 1898 autobanden van het hoogste niveau. De Amerikanen is er veel aan gelegen om hun producten zo betrouwbaar en comfortabel mogelijk te maken. Daarom is ook deze Goodyear Cargo Marathon een volhouder voor onder jouw bedrijfswagen of bestelbus.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be