Goodyear Cargo UltraGrip

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Goodyear Cargo UltraGrip blinkt uit in:

  • Stalen karkas dat zorgt voor hoog draagvermogen
  • Goede grip op nat wegdek
  • Stabiel profielontwerp
  • Snelle afvoer van water
  • Laag geluidsniveau

Goodyear Cargo UltraGrip

De Goodyear Cargo UltraGrip is een winterband die speciaal voor bestelauto’s is ontwikkeld. De grip van deze band op een nat wegdek is zeer goed te noemen. Ook is deze winterband erg veilig omdat hij goed op droge wegen remt. Tel daar nog het stille geluid bij op dat je ervaart als je met deze bandensoort rijdt en je begrijpt dat dit een topkwaliteit band is.

Het lage geluidsniveau van de Goodyear Cargo UltraGrip wordt vooral veroorzaakt door het profielpatroon van de band. Elke rit die je maakt wordt zo comfortabeler en stiller. Het stalen karkas op basis van UniSteel-technologie vormt de basis van deze band en zorgt voor een uitstekend draagvermogen.

Goed profiel

De profielstructuur van de Goodyear Cargo UltraGrip is op een speciale manier ontwikkeld en dat is niet voor niets gedaan. Het zorgt niet alleen voor een voortreffelijke grip op de weg, een goede tractie en een vergaande stuurprecisie, maar ook voor een zeer laag geluidsniveau tijdens het rijden. Zo ervaar je heerlijk stille ritten, de hele winter door.

Een band met een lange levensduur

De Goodyear Cargo UltraGrip is een winterband die ook erg lang meegaat. Dat heeft alles te maken met het stalen karkas dat zorgt voor een lange levensduur. Het is dan ook niet voor niets dat dit type autoband door het merk Goodyear zelf wordt omschreven als de band die jouw bestelauto de hele winter rijdende houdt. En dat is natuurlijk precies wat je nodig hebt.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Cargo UltraGrip

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be