Goodyear Cargo UltraGrip 2

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Goodyear Cargo UltraGrip 2 scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Stil en veilig rijcomfort
  • Hoog draagvermogen
  • Enorme grip en tractie in de winter
  • Weerstand tegen aquaplaning

Goodyear Cargo UltraGrip 2

De winterband Goodyear Cargo UltraGrip 2 is speciaal ontwikkeld voor bestelwagens. Volgens de fabrikant zelf houdt de band je auto de hele winter rijdende en dat werkt voor jou natuurlijk wel zo efficiënt. Daarnaast is de band duurzaam genoeg en dus zeker een verantwoorde investering.

Uiteraard staat veiligheid bij deze winterband voorop. De uitstekende grip en korte remweg op besneeuwde en ijzige wegen tonen dat al aan. Maar ook op natte en droge wegen is de Goodyear Cargo UltraGrip 2 volledig berekend. Verder laat de autoband zich makkelijk sturen en gedraagt hij zich uiterst stabiel in bochten en op rechte stukken. Je rijdt dus veilig én comfortabel. Daarbij hoef je je over het gewicht van je lading niet te bekommeren: het stalen karkas van de Goodyear Cargo UltraGrip 2, gebaseerd op de UniSteel-technologie, levert een zeer hoog draagvermogen.

Perfect voor winters wegdek

Het profiel van de Goodyear Cargo UltraGrip 2 heeft een bijzonder patroon waardoor de band maar weinig geluid produceert. Wie veel in de auto zit zal daar zeker profijt van hebben. Dat geldt ook voor de speciale grijpranden in het profiel van de Goodyear band, die een extra veilige grip bieden op ijs en sneeuw. De unieke rubbercompound houdt de band soepel in de kou, waarmee de remprestaties er sterk op vooruitgaan. Doordat de lengtegroeven in het profiel regen en dooiwater snel afvoeren, loop je bovendien een veel kleiner risico op aquaplaning.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be