Goodyear Cargo UltraGrip G124

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Goodyear Cargo UltraGrip G124 scoort onder meer op:

  • Groot draagvermogen
  • Uitstekend wegcontact
  • Enorme grip op nat en winters wegdek
  • Hoge weerstand tegen aquaplaning
  • Lange levensduur

Goodyear Cargo UltraGrip G124

De Goodyear Cargo UltraGrip G124 is een veelzijdige winterband met overtuigende rijeigenschappen. Hij is bedoeld voor bestelwagens, die de hele winter veilig en comfortabel vooruit willen onder alle denkbare winterse omstandigheden.

Op gladde en/of natte wegen is veiligheid het belangrijkste doel van een winterband. Je wilt zo goed mogelijk kunnen optrekken, remmen en sturen. Met de Goodyear Cargo UltraGrip G124 is dat geen enkel probleem. Deze autoband biedt een ongekende grip op besneeuwde en ijzige wegen. Zijn remweg is zeer kort en beheerst. Zijn tractie in sneeuw is ronduit verrassend. Overigens staat deze typische winterband ook op droog wegdek zijn mannetje.

Kilometers lang rijplezier

De Cargo Ultragrip G124 van Goodyear heeft een profiel met grote lameldichtheid, wat de band extra betrouwbaar maakt op winterse wegen. Grip, tractie en stuurprecisie zijn allemaal dik in orde en de band is ook nog eens superstil. Lengtegroeven in het profiel voeren regen en smeltwater snel af, zodat je veel minder last hebt van aquaplaning. Dankzij het volledig stalen karkas (gebaseerd op Unisteel-technologie) blijft de band ook bij zware belading uitstekend presteren. En zakelijk gezien ook niet onbelangrijk: de stevige constructie garandeert een lange levensduur, dus een lagere afschrijving.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be