Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 blinkt uit in:

  • Dynamische stabiliteit
  • Goede grip op de weg
  • Korte remweg
  • Maximaal wegcontact
  • Zeer goede tractie

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is een veilige en slijtvaste zomerband. Hij levert je een kortere remafstand op zowel droge als natte wegen. Dat komt doordat de band beschikt over ActiveBraking-technologie die ervoor zorgt dat het contact met het wegdek vergroot wordt op het moment van remmen.

De rubbersamenstelling met silica van de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 verbetert je grip op de weg. Of de weg nu droog of nat is, je hebt altijd een betrouwbare handling. Daarnaast zorgt de stijve karkasstructuur voor een verbetering van de stuurnauwkeurigheid op het moment dat je met hoge snelheid rijdt. De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 wordt gebruikt als fabrieksband voor de Mercedes-Benz CLS.

Laag brandstofverbruik

Opvallend aan de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 is het zeer lage brandstofverbruik. Met behulp van FuelSaving-technologie heeft Goodyear dit type band ontwikkeld. Door de lichte constructie van de autoband kost het een heel stuk minder energie om de band te laten rollen. De silica rubbersamenstelling zorgt ervoor dat er minder warmte vrijkomt. Zo bespaar je op brandstof en houd je ook rekening met het milieu, omdat de uitstoot van CO2 aanzienlijk afneemt.

Voortreffelijke remprestaties

De Eagle F1 Asymmetric 2 van Goodyear beschikt over een zeer korte remweg. Ideaal, want als je te maken krijgt met een levensgevaarlijke situatie op de weg, kan een kortere remweg precies het verschil maken dat je nodig hebt. Bovendien zijn de remprestaties van deze band ook optimaal bij een nat wegdek.

Deze band heeft de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 vervangen.
De opvolger van deze band is de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

19 Inch

21 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be