Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 FP

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 FP blinkt uit in:

  • Slijtvaste zomerband met velgbescherming
  • Efficiënt remvermogen
  • Lage rolweerstand
  • Goede grip op de weg
  • Hoge stuurnauwkeurigheid

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 FP

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 FP is ontworpen voor sportieve auto’s en is een veilige en slijtvaste zomerband, die voorzien is van Flat Protect-velgbescherming. Dit verkleint de kans op schade aan je velgen aanzienlijk. Met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 FP ervaar je een efficiënt remvermogen en een lage rolweerstand. Voorzien van ActiveBraking-technologie die het contactvlak van de band met het wegdek vergroot tijdens het remmen, dit zorgt voor aanzienlijk kortere remafstanden.

Dankzij de rubbersamenstelling met silica heb je met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 FP een betere grip op de weg. De stijve karkasstructuur zorgt voor extra stuurnauwkeurigheid op het moment dat je met hoge snelheid over de weg rijdt.

Houdt rekening met het milieu

Met de Eagle F1 Asymmetric 2 FP van Goodyear profiteer je van een zeer laag brandstofverbruik. De band is ontwikkeld met behulp van FuelSaving-technologie. De band heeft een lichte constructie wat ervoor zorgt dat het veel minder energie kost om hem te laten rollen. Dankzij de silica rubbersamenstelling komt er ook minder warmte vrij. Je bespaart daarmee niet alleen op brandstof maar je houdt ook rekening met het milieu door de aanzienlijke afname van de uitstoot van CO2.

Kortere remweg

Ideaal aan de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 FP is de zeer korte remweg. Het kan net het verschil maken op het moment dat je te maken krijgt met een levensgevaarlijke situatie op de weg. Op droge wegen en op een nat wegdek zijn de remprestaties van deze autoband optimaal, dit resulteert in een kortere remweg. Als je voor een Goodyear-band kiest, ervaar je altijd weer de rijke geschiedenis van innovatieve kwaliteit. Met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 FP ga je dus met een goed gevoel de weg op.

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden online en profiteer van gratis verzending!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 FP

18 Inch

19 Inch

21 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be