Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 MOE

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 MOE blinkt uit in:

  • Korte remweg op cruciale momenten
  • Slijtvaste zomerband voor Mercedes-auto’s
  • Unieke rubbersamenstelling
  • Voorzien van FuelSaving-technologie
  • Topkwaliteit autoband

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 MOE

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 MOE is een zomerband voor de wat grotere en luxere personenauto’s en is goedgekeurd voor voertuigen van het merk Mercedes. Deze band zorgt op cruciale momenten voor een kortere remweg op zowel een droog als een nat wegdek. De ActiveBraking-technologie zorgt ervoor dat het contact met het wegdek vergroot wordt op het moment dat je remt.

De rubbersamenstelling met silica zorgt ervoor dat de grip van de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 MOE verbeterd wordt. Op die manier heb je altijd een betrouwbare handling op het wegdek. De stijve karkasstructuur van de band verbetert bij hoge snelheden de stuurprecisie.

Laag brandstofverbruik

Met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 MOE onder je auto profiteer je van een veel lager brandstofverbruik. Daar zorgt de FuelSaving-technologie in deze Goodyear-band wel voor. Omdat de band ook licht van constructie is, kost het veel minder energie om de band te laten rollen. De rubbersamenstelling met silica zorgt er bovendien voor dat er minder warmte vrijkomt.

Goodyear: banden van topkwaliteit

Goodyear werd opgericht in het jaar 1898. Het merk heeft al jarenlang een passie voor creativiteit en uitmuntendheid op het gebied van de ontwikkeling van autobanden. Goodyear is op dit moment dan ook een van ’s werelds grootste bandenfabrikanten. Het zal dan ook niet meer dan logisch zijn dat je met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 MOE een band van topkwaliteit hebt.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 MOE

18 Inch

19 Inch

21 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be