Goodyear Eagle F1 Asymmetric N0

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric N0 blinkt uit in:

  • Lage rolweerstand
  • Goede grip op de weg
  • Slijtvaste zomerband met velgbescherming
  • Hoge stuurnauwkeurigheid
  • Gehomologeerd voor Porsche

Goodyear Eagle F1 Asymmetric N0

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric N0 is een zomerband die speciaal geschikt is voor personenauto’s. De toevoeging N0 aan de naam houdt in dat deze band aanbevolen wordt voor voertuigen van het automerk Porsche. Met deze band mag je maximaal 300 km/uur rijden.

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric N0 beschikt over velgrandbescherming, zodat je veel minder kans hebt dat er beschadigingen aan de velg ontstaan. Op cruciale momenten zorgt deze ultra high performance band voor een kortere remweg, zowel op droge als op natte wegen.

Goede handling

Met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric N0 haal je meer uit je auto. De band beschikt over een rubbersamenstelling met silica. Hiermee heb je een betere grip zodat de handling op droge en natte wegen beter betrouwbaar is. Ook profiteer je van veel stuurnauwkeurigheid bij hoge snelheden dankzij de stijve karkasstructuur van de band.

Efficiënt in brandstofverbruik

Als je een band zoekt die zorgt voor een laag brandstofverbruik, dan zit je goed met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric N0. De band beschikt over een unieke FuelSaving-technologie. Daarnaast is hij licht van constructie zodat er veel minder energie benodigd is om hem te laten rollen. De silica rubbersamenstelling van Goodyear zorgt er tevens voor dat er minder warmte vrijkomt. Zo bespaar je én op je brandstof én houd je rekening met het milieu.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be