Goodyear Eagle F1 Asymettric 2 NO SUV

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV blinkt uit in:

  • Superieure handling
  • Goede rijprestaties
  • Maximale grip
  • Zeer stabiel en verminderd rolgeluid
  • Uitstekende tractie in bochten

Goodyear Eagle F1 Asymettric 2 NO SUV

Speciaal ontwikkeld voor SUV’s: de Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV zomerband. Zowel op droge als natte wegen ervaar je met deze band uitstekende rijprestaties. Geniet van comfortabel en stil rijden, dankzij de aanzienlijke verlaging van het externe geluidsniveau van deze band.

Rijd je af en toe met hoge snelheden? De Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV weet daar wel raad mee en blijft continu goed presteren. Heb je regelmatig te maken met lichte terreinritten? De band biedt hier keer op keer meer dan genoeg tractie voor. Of het terrein nu verhard of onverhard is: je zult versteld staan van de ongekende prestaties van de Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV.

Goede bescherming

Als je het belangrijk vindt dat je goed beschermd bent bij aquaplaning-gevaar, dan is de Eagle F1 Asymmetric SUV van Goodyear ook zeker een autoband voor jou. De brede lengtegroeven op de band zorgen ervoor dat water doeltreffend en snel wordt afgevoerd. Rijd je op een weg waar gevaar voor aquaplaning bestaat? Deze band biedt elke SUV-rijder een nauwkeurig stuurgedrag en een uitstekende grip.

Rijervaring van kwaliteit

Geniet van een unieke rijervaring. De Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV is ontworpen om het gewicht van een SUV te kunnen dragen. Voor een maximale grip en tracking zorgen de ActiveCornerGrip-technologie en de geavanceerde samenstelling van het rubber van de band. Het profielpatroon van de band is ontworpen om het geluid te verminderen. Het gevolg? Een stillere en comfortabelere rit, elke keer opnieuw.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be