Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 V1

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 blinkt uit in:

  • Slijtvaste zomerband
  • Korte remweg op cruciale momenten
  • Geoptimaliseerd bandenprofiel
  • Krachtig bandenloopvlak
  • Spaarzame band en dus goed voor het milieu

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 V1

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 is een veilige en slijtvaste zomerband die op cruciale momenten voor een kortere remweg zorgt. Dat heeft met name te maken met de ActiveBraking-technologie die in de band verwerkt zit. Het blokkenprofiel verbetert het contact met de grond en zorgt voor kortere remafstanden op een nat wegdek.

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 biedt een comfortabele en geluidloze rijstijl. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot met deze band verminderd en heb je een verbeterde aandrijvingskracht.

Extra spaarzaam

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 is een band die beschikt over een door de computer geoptimaliseerde profieltekening. Tel daarbij nog de kracht van het loopvlak op en je zult begrijpen waarom deze band zorgt voor een gelijkmatige spanning en lastverspreiding over de gehele bandoppervlakte. Het maakt de band dan ook extra spaarzaam. Bovendien is de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 speciaal ontwikkeld met behulp van FuelSaving-technologie. Je bespaart dan flink wat brandstof en dat is zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu.

Goodyear: topmerk autobanden

Het merk Goodyear werd opgericht in 1898 en beschikt al jarenlang over een passie voor creativiteit en uitmuntendheid op het gebied van autobanden. Het heeft ervoor gezorgd dat Goodyear op dit moment een van ’s werelds grootste bandenfabrikanten is. De ingenieurs en wetenschappers staan vandaag de dag nog steeds aan de top van innovatie. Logisch dus dat ook de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 een band is van topkwaliteit.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 V1

18 Inch

19 Inch

21 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be