Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 FP

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 FP blinkt uit in:

  • Slijtvaste zomerband
  • Goede grip op zowel droge als natte wegen
  • Efficiënt remvermogen
  • Milieuvriendelijk: minder brandstofverbruik
  • Hoge stuurnauwkeurigheid

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 FP

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 FP is een veilige en slijtvaste zomerband. Met deze band ervaar je een efficiënt remvermogen en een lage rolweerstand. Dat wordt grotendeels veroorzaakt door de ActiveBraking-technologie die in de band verwerkt zit. Hierdoor wordt het contactvlak van de band met het wegdek vergroot tijdens het remmen.

Dankzij de rubbersamenstelling met silica en het driedimensionale bandenprofiel heb je met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 FP een betere grip op de weg, zowel op droge als op natte straten.

Milieuvriendelijk

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 FP zorgt voor een zeer laag brandstofverbruik. De band is namelijk speciaal ontwikkeld met behulp van FuelSaving-technologie. Je bespaart daarmee niet alleen op brandstof maar je houdt ook rekening met het milieu door de aanzienlijke afname van de uitstoot van CO2.

Goodyear: kwaliteitsbanden

Het merk Goodyear is de grootste Amerikaanse fabrikant op de autobandenmarkt. Al aan het einde van de 19e eeuw was dit merk bezig met de ontwikkeling van autobanden, dus je zult begrijpen dat er heel veel kennis en ervaring binnen het bedrijf beschikbaar is. Je kunt er dan ook van op aan dat je met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 FP banden van topkwaliteit onder je auto hebt.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 v1 FP

18 Inch

19 Inch

21 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be