Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 blinkt uit in:

  • Uitstekende grip
  • Hoge mate van stuurprecisie
  • Korte remweg
  • Stabiel in de bochten
  • Laag verbruik brandstof en lange levensduur

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 is een max performance zomerband die perfect past onder auto’s uit het midden- en hogere segment. De band wordt gekenmerkt door zijn uitstekende remprestaties en goede rijeigenschappen. Het zorgt ervoor dat je altijd een optimale controle hebt; zowel op natte en droge wegen.

De technologie voor de nieuwe en verstevigde constructie van de Goodyear Eagle F1 Asymmetric (de Reinforced Construction technologie) zorgt voor een sterkere en lichtgewicht samenstelling. Hierdoor verbeteren onder andere de prestaties in de bochten, de handling, de slijtagesnelheid en het brandstofverbruik. Zo zorgt het ook voor een kortere remweg op natte en droge wegen.

Technologie

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 is ontwikkeld met behulp van verschillende technologieën. Zo is daar de Grip Booster-technologie die verantwoordelijk is voor de uitmuntende grip, de kortere remweg op natte en droge wegen en een goede hanteerbaarheid van je auto. De remweg wordt nog verder verkort dankzij de Active Braking-technologie. Deze vergroot het contact van de band met de weg en zorgt voor meer grip op natte wegen. De lichtgewicht constructie vind je terug in de Reinforced Construction-technologie. Het zorgt samen met het speciale rubbermengsel (gemaakt van kleverig hars) en het asymmetrische design voor een vermindering van de bandenslijtage en een lager brandstofverbruik.

Voortreffelijke rijprestaties

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 geeft jou als bestuurder een hoge mate van veiligheid en zorgt voor optimale rijprestaties. De rijgeluiden zijn minimaal waardoor het plezier tijdens het rijden vergroot wordt. Geniet van elke autorit met de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 en verplaats je uitermate veilig van A naar B. Goodyear-banden kunnen onder de meeste modellen van de beste autofabrikanten gemonteerd worden en soms worden ze zelfs al standaard op de voertuigen gemonteerd die van de fabrieksband rollen. Al met al een max performance band van topmerk.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment.

Bestel nu je banden online en profiteer van gratis verzending!


Deze band heeft de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 vervangen.
De opvolger van deze band is de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

18 Inch

19 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be