Goodyear Eagle F1 Asymmetric XL

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric XL blinkt uit in:

  • Nauwkeurig stuurgedrag, ook bij scherpe bochten
  • Hoge rijprestaties
  • Verbeterde grip
  • Goed bestand tegen aquaplaning
  • Uitstekende controle bij alle weersomstandigheden

Goodyear Eagle F1 Asymmetric XL

Speciaal ontwikkeld voor de wat grotere en luxere auto’s: de Goodyear Eagle F1 Asymmetric XL zomerband. Deze band is met name geschikt om mee te rijden bij temperaturen van minimaal 7 graden Celsius. Wordt vooral door weggebruikers gekozen die een auto uit de BMW 3 of 5 Serie, een Audi A4, een Opel Zafira of een Audi A5 rijden.

XL staat in dit geval voor Extra Load en dat betekent dat de Goodyear Eagle F1 Asymmetric XL een versterkte band is. Zo’n band is geschikt voor grotere lasten in vergelijking met de standaard versie van het desbetreffende bandentype. De constructie van de band laat een grotere bandenspanning toe.

Veiligheid en comfort

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric XL is een eersteklas band die zorgt voor veiligheid en comfort tijdens het rijden. Speciaal ontwikkeld voor een nog betere controle op droge en natte wegen. Met name krachtigere, snellere en de wat zwaardere auto’s zijn uitermate geschikt voor dit type band.

Grip op het wegdek

De Goodyear Eagle F1 Asymmetric XL heeft een zeer goede grip op de weg. De band is voorzien van een asymmetrisch loopvlak en een unieke structuur, zodat goede prestaties op zowel droge als natte wegen gegarandeerd zijn. Als je door een bocht of met een hoge snelheid rijdt, wordt de druk van de band gelijkmatig verdeeld zodat de grip nog beter wordt. Zo heb je je auto altijd goed onder controle.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Eagle F1 Asymmetric XL

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be