Goodyear Eagle F1 SuperCar

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle F1 Supercar blinkt uit in:

  • Zeer nauwkeurig stuurgedrag
  • Hoge tractie bij droog wegdek
  • Stabiel in de bochten
  • Gelijkmatige bandenslijtage
  • Goed bestand tegen aquaplaning

Goodyear Eagle F1 SuperCar

De Goodyear Eagle F1 Supercar is een zomerband die uitermate geschikt is voor bestuurders van wat meer sportieve auto’s, die zoeken naar maximale veiligheid en optimale rijprestaties. De tractie op droog wegdek is uitstekend dankzij de unieke rubbersamenstelling van de band. Brede lengtegroeven zorgen voor een snelle afvoer van water, zodat je ook op wegen met gevaar voor aquaplaning van optimale bescherming geniet.

De Goodyear Eagle F1 Supercar is een uitmuntende band die verrassend weinig geluid veroorzaakt binnen en buiten de auto. De gebruikte rubbersoorten zijn van topkwaliteit en zorgen voor een bijzonder slijtvast karakter.

Topprestaties

Als je een snelle en moderne sportauto hebt, dan ervaar je zeer fraaie prestaties met de Eagle F1 Supercar van Goodyear. Deze band laat zich in verschillende omstandigheden niet van zijn stuk brengen. Zelfs niet bij hoge snelheden. Het vernieuwde bandenprofiel beschikt over uitmuntende eigenschappen die zorgen dat de sportieve prestaties van de band uitstekend gecombineerd worden met heel veel veilige autokilometers.

Lange levensduur

De Goodyear Eagle F1 Supercar wordt gekenmerkt door een zeer lange levensduur. Dat wordt veroorzaakt door de gelijkmatige drukverdeling op de band. Zelfs als er heel hard gereden wordt of de temperatuur zeer hoog is, is met deze autoband duurzaamheid gegarandeerd. Tel daarbij nog de speciale beschermrand op die zorgt dat stoeprandschade tot een minimum wordt beperkt en je kunt er zeker van zijn dat je met de Goodyear Eagle F1 Supercar een geweldige band voor je sportauto hebt.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Eagle F1 SuperCar

19 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be