Goodyear Eagle LS2

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Goodyear Eagle LS2 blinkt uit in:

  • Topprestaties op het gebied van remmen, zowel op droog als op nat wegdek
  • Comfortabel rijgedrag
  • Weinig rijgeluid
  • Lange levensduur
  • Sportieve uitstraling

Goodyear Eagle LS2

Ben je op zoek naar een moderne all-seasonband die je comfortabel en veilig rijvermogen onder alle weersomstandigheden garandeert? Dan is de prestatiegerichte Goodyear Eagle LS2 de perfecte band om elk seizoen goed mee voor de dag te komen.

De veelzijdige Goodyear Eagle LS2 garandeert je een maximale veiligheid op de weg. De band is vervaardigd van de allersterkste rubbersoorten. Dat zorgt voor een uitstekende grip op de weg en een tractie die prima in orde is. Dit blijkt ook uit de customer review. Voeg daar nog de korte remweg aan toe en je zult begrijpen dat de Goodyear Eagle LS2 een comfortabele band voor in het dagelijks verkeer is. Waar wacht je nog op? Kies voor deze slijtvaste band die keer op keer veilige rijprestaties biedt.

Zeer veilige rijprestaties

De Goodyear Eagle LS2 zorgt altijd weer voor veilige rijprestaties. Je hebt een goede grip op zowel droge als natte wegen, zelfs als je met hoge snelheden rijdt. De brede lengtegroeven op de band zorgen ervoor dat al het water snel kan worden afgevoerd. Rijd je op een weg waar gevaar voor aquaplaning bestaat? Dan blijft je auto nog altijd goed bestuurbaar en houd je hem gemakkelijk onder controle.

Slijtvast

Het rubber dat gebruikt is voor de ontwikkeling en vervaardiging van de Goodyear Eagle LS2 maakt de band enorm slijtvast. Het profiel blijft heel lang in topconditie zodat je keer op keer veilige autoritten kunt maken. Een droog of juist een nat wegdek? Deze all-seasonband biedt je op elk moment de meest veilige rijervaring.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Eagle LS2

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be