Goodyear Eagle NCT 5

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle NCT 5 blinkt uit in:

  • Goede wegligging, zowel op droog als op nat wegdek
  • Laag rijgeluid dat zorgt voor een hoog rijcomfort
  • Zeer slijtvast
  • Perfecte remprestaties
  • Goede grip en zeer stabiel in de bochten

Goodyear Eagle NCT 5

De Goodyear Eagle NCT 5 is een zeer goede zomerband voor personenauto’s. De prestaties tijdens zowel droge als natte weersomstandigheden zijn bij deze band optimaal. Ervaar een uitstekende grip op de weg en een zeer korte remweg. Bovendien is de levensduur van deze band zeer lang als gevolg van het gebruik van sterke nieuwe rubbersoorten.

De Goodyear Eagle NCT 5 is uiterst zuinig en milieuvriendelijk en vermindert het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Ook dat is te danken aan het speciale rubbermengsel van silica. Bovendien produceert deze band nagenoeg geen geluid dankzij de blokken van verschillende grootte en de zigzagsgewijs aangebrachte lamellen op de band.

Zeer goede prestaties

De Goodyear Eagle NCT 5 is een band van uitstekende kwaliteit. Ideaal voor autobestuurders die op jaarbasis vele kilometers op de weg zitten en dus altijd willen vertrouwen op de allerbeste rijprestaties. Geniet ook van comfortabel en optimaal rijplezier en kies voor de Goodyear Eagle NCT 5 zomerband.

Zuinig en milieuvriendelijk

De Goodyear Eagle NCT 5 beschikt over een lange levensduur en helpt uitstekend bij het besparen op je brandstofgebruik. Bij de ontwikkeling van dit type band heeft Goodyear gebruikgemaakt van de allernieuwste technieken en een speciale rubbersamenstelling. Hierdoor heeft de band een lage rolweerstand zodat de band lang meegaat en minimaal 5% besparing veroorzaakt op het gebruik van brandstof. Uiteraard zorgt dit tegelijkertijd voor een vermindering van de CO2-uitstoot.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be