Goodyear Eagle RS-A

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle RS-A blinkt uit in:

  • Zeer stabiel in de bochten, goede wegligging
  • Perfecte grip op droog en nat wegdek
  • Hoog rijcomfort dankzij minimaal geluid tijdens het rijden
  • Zeer goede remprestaties
  • Goed beschermd bij aquaplaning

Goodyear Eagle RS-A

De Goodyear Eagle RS-A is een zomerband die het beste tot zijn recht komt bij temperaturen van minimaal zeven graden Celsius. Je ervaart dan keer op keer de allerbeste rijprestaties. Het loopvlak van de band zorgt voor een goede tractie op droge en natte wegdekken.

Wil je comfortabel en veilig rijden en zoek je naar een band die betrouwbaar en stil is? Kies dan voor de Goodyear Eagle RS-A die bovendien ook prachtig vormgegeven is. We kunnen dan ook met recht stellen dat deze Goodyear-band aan alle eisen en voorwaarden voldoet die je van dit type band mag verwachten.

Uniek ontwerp

Wat vooral opvalt aan de Goodyear Eagle RS-A is het unieke asymmetrische ontwerp van het profiel van de autoband. Het levert je uiteenlopende voordelen op. Zo merk je dat de tractie verbetert, de auto zeer stabiel blijft in de bochten en dat de band zeer lang meegaat. De brede groeven beschermen je ingeval van aquaplaning, want het zorgt ervoor dat het water snel wordt afgevoerd.

Meer dan een zomerband

De Eagle RS-A van Goodyear beschikt over het M+S-symbool, wat inhoudt dat de band ook tijdens regen en sneeuw bijzonder betrouwbaar is. De remafstand op natte en besneeuwde wegen is dan ook kort. Ervaar met de Goodyear Eagle RS-A een maximale stuurcontrole bij wisselende rijomstandigheden. Zo profiteer je het hele jaar door van voortreffelijke prestaties.

Deze band heeft de Goodyear Eagle RS-A vervangen.
De opvolger van deze band is de Goodyear Eagle RS-A2.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Eagle RS-A

17 Inch

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be