Goodyear Eagle Vector 2+

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Goodyear Eagle Vector EV-2 Plus blinkt uit in:

  • Kilometerrendement
  • Jaarrond goede prestaties
  • Grip op natte en droge wegen en bij sneeuw
  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Automatische aanpassing aan weertype

Goodyear Eagle Vector 2+

De Goodyear Eagle Vector EV-2 Plus is een 4-seizoenenband (of all-seasonband) voor personenauto’s, geschikt voor alle weersomstandigheden.

De sterke punten van deze band zijn de excellente prestaties in alle seizoenen, het uitstekende kilometerrendement, de grip op sneeuw en ijzel en de weerstand tegen aquaplaning.

Deze band kan ook goed gebruikt worden in lichte sneeuw. Ideaal voor als je geen aparte winterbanden aan wilt schaffen, maar toch veilig op pad wilt. Bestuurders van onder ander de Citroën C4, de Ford S-Max en de Renault Laguna vertrouwen op de Goodyear Eagle Vector EV-2 Plus.

Amerikaanse kwaliteit

Deze Goodyear Eagle Vector EV-2 Plus is een trots Amerikaans product. Wist je dat Goodyear al aan het eind van de 19de eeuw werd opgericht? En dat het anno nu de grootste banden- en rubberfabrikant ter wereld is? De producten van deze bandenreus worden in vrijwel alle landen over de hele wereld verkocht. Vele bestuurders van personenwagens zweren bij deze banden. Ze leveren dan ook een uitstekend kilometerrendement dankzij het siliciummengsel voor alle weersomstandigheden.

Grip

Dankzij de SmartTred-technologie past deze band zich automatisch aan, aan het weertype. De V-Tred-technologie zorg voor watervlugge afvoer van regen en biedt daarom een prima bescherming tegen aquaplaning. Daarbij heeft de band ook speciale indicatoren voor sneeuwslijtage.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Eagle Vector 2+

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be