Goodyear EfficientGrip FP

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear EfficientGrip FP scoort onder meer op:

  • Prima remgedrag op elk wegdek
  • Hoge stuurprecisie
  • Goede grip en stabiliteit
  • Lange levensduur
  • Gunstig brandstofverbruik

Goodyear EfficientGrip FP

De Goodyear EfficientGrip FP is een premium zomerband, speciaal ontwikkeld voor middenklasse SUV’s en andere dynamische personenwagens. De autoband is volledig berekend op de rijprestaties die dit soort auto’s van hem vergen. In alle opzichten overtreft hij je verwachtingen, zowel qua veiligheid als rijcomfort.

Over de rijeigenschappen van de Goodyear EfficientGrip FP kunnen we kort zijn: je voelt meteen dat je onder alle omstandigheden heer en meester blijft over je auto. De rem- en stuurprecisie zijn ongekend, niet alleen op droog wegdek maar ook op natte wegen. Daarbij gedraagt de band zich net zo betrouwbaar op snelle rechte stukken als in pittige bochten. Bijzondere prestaties dus, terwijl de band toch ook uitblinkt in duurzaamheid en zuinigheid. De lage rolweerstand, gelijkmatige slijtage en unieke velgrandbeveiliging staan garant voor een lang bandenleven en een laag brandstofverbruik.

Doorrijden met lekke band

De EfficientGrip FP van Goodyear presteert niet alleen geweldig onder alle ‘normale’ omstandigheden, maar ook als je een keer lekrijdt. De band is namelijk voorzien van het unieke runflat systeem. Je kunt er dus met een lek gewoon op doorrijden, tot wel 80 km ver en met een snelheid tot 80 km/u. Genoeg om veilig je huis of een garage te bereiken. Extra voordeel: je hoeft nooit meer onveilig langs de kant van de weg te staan om een band te wisselen. En omdat je je reserveband voortaan wel kunt thuislaten, houd je nog ruimte over ook.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear EfficientGrip FP

14 Inch

16 Inch

18 Inch

22 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be