Goodyear Efficientgrip SUV

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear EfficientGrip SUV scoort onder meer op:

  • Korte remweg op alle wegen
  • Optimale stuurprecisie
  • Gunstig brandstofverbruik
  • Goede grip en stabiliteit
  • Lange levensduur

Goodyear Efficientgrip SUV

De Goodyear EfficientGrip SUV zomerbanden zijn de ideale zomerbanden voor SUV’s en personenwagens met vierwielaandrijving. De band levert zijn beste prestaties op asfalt, maar ook op ander wegdek komt hij goed tot zijn recht. Hij is ook beschikbaar in maten met meer draagvermogen (extra load). Op alle belangrijke rijeigenschappen en onder alle omstandigheden weet hij te overtuigen. Hierdoor is je SUV gegarandeerd goed af met deze zomerband. Zo blijkt ook uit onze customer reviews.

Zowel op droog als nat wegdek laat de Goodyear EfficientGrip SUV zien wat hij waard is. Daarbij is zijn remgedrag werkelijk ongeëvenaard. Door een profiel met unieke tractieharsen verbetert je grip op nat wegdek aanzienlijk. En op droog wegdek dankt de band zijn geweldige grip mede aan de driedimensionale schouderlamellen in het profiel. Verder reageert de band zeer scherp en accuraat op al je stuurbewegingen, op rechte en bochtige wegen. Dit is het gevolg van een doordacht design en een lager bandengewicht, waardoor de band zijn stijfheid in bochten behoudt. Daarnaast biedt deze band ook betere grip op off road dan normale banden voor personenwagens.

Gunstig voor het milieu

Met de Goodyear EfficientGrip SUV is het niet moeilijk om je brandstofverbruik en CO2-uitstoot binnen de perken te houden. De FuelSaving technologie van Goodyear, met zijn geavanceerde materialen en lichtgewicht structuur, zorgt voor een lagere rolweerstand. Dat betekent zuiniger rijden én een lange levensduur. Ook door de speciale rubbercompound op basis van slijtvast silica gaat de band langer mee. Je rijdt op deze ecoband dus efficiënter, waardoor je in alle opzichten kosten bespaart en het milieu ontziet.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Test resultaten

Test resultaten

ANWB 2012 (Zomerbandentest 215/65 R16) (3e plaats)

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Efficientgrip SUV

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be