Goodyear Excellence FP

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Excellence FP blinkt uit in:

  • Grip
  • Stuurgedrag
  • Bochtenwerk
  • Remprestaties
  • Rijgeluid

Goodyear Excellence FP

De Goodyear Excellence FP is een goede en voordelige zomerband voor personenauto’s. Deze band presteert het beste bij temperaturen boven de 7 graden Celsius.

Goodyear noemt z’n Excellence een 3-in-1-band. Een autoband die uitstekende grip, comfort en handling biedt. De toevoeging FP staat voor ‘fringe protection’. Verschillende fabrikanten gebruiken hiervoor verschillende acroniemen. Het is een extra rand op de band die jouw mooie aluminium velgen beschermt tegen stoeprandschade.

Deze band is de favoriete band van onder anderen bestuurders van de Volkswagen Tiguan, de Seat Ibiza, de Peugeot 607, de Peugeot 407 en de Peugeot 307.

Polymeer

De Goodyear Excellence FP kleeft aan de weg. Dat komt doordat hij is opgebouwd uit polymeer. Het geeft de band een uitstekende grip en een korte remweg. Daarnaast is gebruikgemaakt van een asymmetrisch profielontwerp, dat zorgt voor makkelijke controle onder alle omstandigheden. Deze banden leveren uitstekende rij- en remprestaties op zowel droge als natte wegen. De groeven in het profiel voeren overtollig water soepel en snel af.

Kwaliteitsbanden

Goodyear is een Amerikaans bedrijf dat al sinds 1898 rubber en banden produceert. Het is een van de grootste bandenbedrijven ter wereld en het investeert veel in nieuwe technologie om banden zo betrouwbaar en comfortabel mogelijk te maken. Zo ook bij deze Goodyear Excellence FP. De band reageert buitengewoon goed op jouw stuuropdrachten en hij is fluisterstil. Een echte aanrader als zomerband en in deze uitvoering met velgbescherming een uitstekende keuze voor jouw auto met mooie velgen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be