Goodyear UltraGrip 7+

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Ultra Grip 7 scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Maximaal veilig rijcomfort
  • Enorme grip op winters wegdek
  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Grote wendbaarheid

Goodyear UltraGrip 7+

De Goodyear Ultra Grip 7+ is een robuuste en betrouwbare winterband, die past bij de meeste compacte en middenklasse personenauto’s. De band levert fantastische prestaties op sneeuw en ijs, maar ook bij temperaturen bóven nul op nat en droog wegdek. Dankzij zijn vele goede eigenschappen blijf je je auto dus makkelijk de baas, in wisselende en zelfs heftige winterse omstandigheden.

Met de Goodyear Ultra Grip 7+ beschik je over een veelzijdige winterband die je auto zeer wendbaar en controleerbaar maakt. Nauwkeurig voert de band al je stuurbewegingen uit, waardoor je zelfs over langere afstanden lekker ontspannen blijft rijden. Ook remmen doet hij als geen ander, wat juist in de winter een belangrijk pluspunt is.

Veilig en comfortabel

Goodyear verwerkte de laatste stand van technologie in de Ultra Grip 7+. Een nieuw ontworpen karkas en een innovatieve rubbercompound zorgen voor extra grip, een geweldig wegcontact en soepel stuurgedrag. Met name de gelijkmatige druk over het hele oppervlak van de autoband creëert een veilig gevoel. De diepe V-groeven voeren water op de weg snel en adequaat af. Hierdoor ontstaat een verhoogde bescherming tegen aquaplaning en een goede tractie op sneeuw.

Deze band heeft de Goodyear UltraGrip 7+ vervangen.
De opvolger van deze band is de Goodyear UltraGrip 8.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be