Goodyear UltraGrip 8 Performance

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Goodyear UltraGrip 8 Performance scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op elk wegdek
  • Veiligheid op sneeuw en ijs
  • Hoge stabiliteit in bochten
  • Enorme grip op winterse wegen
  • Gunstig brandstofverbruik

Goodyear UltraGrip 8 Performance

De Goodyear UltraGrip 8 Performance is ontwikkeld met het oog op krachtige personenwagens. Deze sterke high performance winterband is dan ook gemaakt om optimaal te presteren onder extreme winterse (maar ook andere) omstandigheden. Daarnaast is deze band extra zuinig met brandstof en hij ontziet het milieu bovengemiddeld.
De rijeigenschappen en prestaties van de Goodyear UltraGrip 8 Performance zijn indrukwekkend. Van een hoge stabiliteit en goede grip op elk soort wegdek tot uitmuntend rem- en stuurgedrag: met deze band komt u veilig en comfortabel zelfs de strengste winter door.

Drie soorten lamellen

Voor deze band ontwikkelde Goodyear een loopvlak met drie verschillende soorten lamellen. Dit heeft serieuze voordelen. Om te beginnen biedt de GoodYear UltraGrip 8 Performance uitstekende remprestaties op dichte sneeuw. Ook grijpt de middelste zigzagribbel als een sneeuwploeg in de sneeuw, wat de toch al goede grip nog verder verbetert. Innovatieve hydrodynamische groeven voeren overtollig water en smeltsneeuw snel af en gaan bevriezing van het water in de groeven tegen. Ten slotte is het bandengeluid aangenaam laag, zodat je niet alleen veilig maar ook in alle rust controle houdt op winterse wegen.

Prettig voor het milieu

Als je jaarlijks veel kilometers aflegt, zul je extra profiteren van deze band. Hij gaat namelijk langer mee door zijn speciale ontwerp en constructie. Daarnaast is de constructie zo licht, dat de rolweerstand omlaag gaat. Hierdoor verbruik je minder brandstof en produceer je een lagere CO2-uitstoot. Dit laatste wordt ook tijdens de productie al nagestreefd door de toepassing van minder vervuilende grondstoffen.

Deze band heeft de vervangen.
De opvolger van deze band is de Goodyear UltraGrip Performance 2.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be