Goodyear UltraGrip GW-3

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Goodyear UltraGrip GW-3 scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Stil en veilig rijcomfort
  • Enorme grip op winters wegdek
  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Lange levensduur

Goodyear UltraGrip GW-3

De Goodyear UltraGrip GW-3 is een duurzame winterband, die bij uitstek geschikt is voor de meeste compacte en middenklasse personenauto’s. Wat rijprestaties en rijcomfort betreft behoort deze autoband tot de absolute top, en dat mag je van een Goodyear product natuurlijk ook verwachten.

Om de winter te trotseren staat veiligheid bij deze band centraal. Remmen en sturen doe je met de Goodyear UltraGrip GW-3 dan ook als de beste, op winterse wegen net zo makkelijk als op droog wegdek. Naaste een korte en gecontroleerde remweg, vallen ook de geweldige grip en stabiliteit op. En dankzij een prima wegcontact reageert de band direct en accuraat op al je stuurcommando’s. Samen zorgen deze mooie eigenschappen voor veilig én comfortabel rijgedrag op vrijwel elk winters wegdek.

Technologie in dienst van veiligheid

Technologisch gezien is de Goodyear UltraGrip GW-3 een hoogstandje. De uitgebalanceerde rubbermix van de band zorgt voor een zeer betrouwbare grip op sneeuw en ijs, zelfs bij extreem lage temperaturen. Dankzij speciale groeven in het loopvlak is ook de remweg meer dan uitstekend. Het groevenpatroon is verder zodanig gevormd, dat regen en smeltwater zeer snel worden afgevoerd. Hierdoor neemt de kans op aquaplaning sterk af en kun je je auto in nat weer beter onder controle houden.

Rustig en zorgeloos rijden

De constructie van de band staat garant voor maximale veiligheid, rijcomfort en duurzaamheid. Door zijn lage afrolgeluid geniet je van een rustige, stille rit. Verder is de Goodyear UltraGrip GW-3 erg slijtvast en duurzaam, waardoor je er langer plezier van hebt. Dus een ideale keuze voor de winter, zeker als je veel kilometers maakt.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear UltraGrip GW-3

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be