Goodyear UltraGrip Performance 2

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Goodyear UltraGrip Performance 2 blinkt uit in:

  • Hoog rendement
  • Laag afrolgeluid
  • Goede handling op droog wegdek
  • Uitstekende grip op gladde wegen
  • Korte remweg

Goodyear UltraGrip Performance 2

De Goodyear UltraGrip Performance 2 is een winterband voor personenauto’s die een uitstekende grip biedt tijdens de meest moeilijke winterse omstandigheden. Met deze band ervaar je een uitzonderlijke wegligging zodat je je met gemak een weg kunt banen door de sneeuw. Sowieso behoudt deze band een prima weerstand bij zeer lage temperaturen.

Met de Goodyear UltraGrip Performance 2 weet je dus zeker dat je profiteert van een maximale veiligheid, ook als je je bevindt in streng winterweer in bijvoorbeeld het buitenland.

Gelijkmatige slijtage

De Goodyear UltraGrip Performance 2 beschikt over een innovatief bandenontwerp. Dit zorgt ervoor dat slijtage aan de band vooral gelijkmatig en zeer langzaam plaatsvindt. De levensduur van deze band is dan ook zeer lang. Het bandenprofiel is zo ontwikkeld dat het een uitstekende tractie biedt op sneeuw en zeer goede remprestaties op momenten dat het regent en de weg nat is. Zo is de autoband van Goodyear uitgerust met nieuwe Adaptive SipeGrip-technologie, wat inhoudt dat er twee verschillende soorten lamellen in het loopvlak zitten. De 2D-zigzaglamellen in het midden zorgen voor extra grip in gladde omstandigheden en de 3D-wafellamellen in de schouders en het tussengebied zorgen voor de vereiste stijfheid.

Weinig risico op aquaplaning

De dynamische V-groeven van de Goodyear UltraGrip Performance 2 voeren water onder de band moeiteloos af. Het gevolg is dat het risico op aquaplaning drastisch wordt verminderd. Ervaar gedurende het gehele winterseizoen dan ook keer op keer de allerbeste rijprestaties met dit type autoband. En zoals je zult begrijpen van een band met ‘performance’ in de naam, zit het met de prestaties van de Goodyear UltraGrip Performance 2 meer dan goed.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be