Goodyear UltraGrip Performance Gen-1

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Goodyear UltraGrip Performance G1 blinkt uit in:

  • Goede remprestaties op besneeuwde wegen
  • Goede grip en tractie als het wegdek ijzig is
  • Heel veel weerstand tegen aquaplaning
  • Lange levensduur
  • Voorzien van unieke SnowProtect-technologie

Goodyear UltraGrip Performance Gen-1

De Goodyear UltraGrip Performance G1 is een winterband voor personenauto’s en beschikt over een unieke SnowProtect-technologie. Je mag van deze autoband dan ook excellente rijprestaties verwachten, zeker in de wintermaanden. Of het nu koud is, sneeuwt, hagelt, regent of ijzelt: je weggedrag blijft onder alle omstandigheden uitstekend.

De krachtige Goodyear UltraGrip Performance G1 kan behalve op besneeuwde, ijzige en natte wegen ook prima vooruit op een droog wegdek. Bovendien sta je met deze band ook heel snel stil op de momenten dat het nodig is. Daar zorgen de goede remprestaties wel voor.

Veiligheid ten top

De uitstekende remprestaties heeft de Goodyear UltraGrip Performance G1 met name te danken aan de door Goodyear ontwikkelde unieke SnowProtect-technologie. Het maakt daarbij niet uit of je op een droge of een natte weg rijdt: je kunt altijd rekenen op een zeer korte remweg. Aquaplaning vermijden? Ook dat gaat prima met de Goodyear UltraGrip Performance G1. De groeven in het bandenprofiel zorgen voor een snelle afvoer van water en smeltende sneeuw.

Comfortabel rijden als het winter is

Ook het rijcomfort van de Goodyear UltraGrip Performance G1 is zeer aangenaam. Dit wordt veroorzaakt door het met silica verrijkte rubbermengsel waar de band van gemaakt is. Ervaar zeer gering rijgeluid zodat je keer op keer van een onbezorgde rit kunt genieten. Daarnaast gaat deze band ook enorm lang mee. De hoge slijtvastheid van de band zorgt namelijk voor een lange levensduur.

Deze band heeft de Goodyear UltraGrip Performance 2 vervangen.
De opvolger van deze band is de Goodyear UltraGrip Performance Gen-1.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear UltraGrip Performance Gen-1

17 Inch

18 Inch

22 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be