Goodyear UltraGrip SUV

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Goodyear UltraGrip SUV blinkt uit in:

  • Zeer goede grip op gladde wegen
  • Uitstekende remprestaties op winterse ondergronden
  • Goed beschermd in geval van aquaplaning
  • Optimaal rijcomfort
  • Uitstekende tractie en goede offroadprestaties

Goodyear UltraGrip SUV

Jouw SUV verdient het beste van het beste, ook op het gebied van banden. Kies daarom voor de Goodyear Ultragrip SUV, een winterband die speciaal voor SUV’s en 4×4’s ontwikkeld is. Tijdens het rijden wordt je veiligheid maximaal gewaarborgd met deze band.

Of je nu op weg naar huis bent met je SUV of een ritje offroad maakt: tijdens winterse omstandigheden verplaats je je altijd veilig van A naar B met de Goodyear UltraGrip SUV. Het is dan ook een high performance band waarmee je verzekerd bent van een goede tractie, stuurprecisie, wendbaarheid, grip en bescherming in de winter.

Speciale technologie

De Goodyear UltraGrip SUV waarborgt jouw veiligheid in de meest winterse omstandigheden. De band is voorzien van de speciale 3D-BIS-technologie van Goodyear. Het bestaat uit in elkaar grijpende lamellen die samen een groot aantal grijpranden vormen. Zo ervaar je een allround-tractie in de winter. De dichte plaatsing van radiale lamellen biedt steun bij het houden van een optimale grip op sneeuw, ijs en een nat wegdek. De handling op bevroren en dooiende wegen wordt verbeterd door de lengtelamellen.

Goede weerstand tegen aquaplaning

Het profielpatroon van de Goodyear UltraGrip SUV bestaat uit brede groeven zodat water en smeltwater snel afgevoerd kunnen worden. Zo wordt voorkomen dat je SUV of 4×4 last heeft van vervelende aquaplaning. Daarnaast kan deze band met gemak offroad-omstandigheden aan. De speciaal ontworpen schouderblokken van de band voeren modder en sneeuw zeer snel af.

De opvolger van deze band is de Goodyear UltraGrip SUV.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be