Goodyear Vector 4Seasons

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Goodyear Vector 4Seasons blinkt uit in:

  • Goede tractie op sneeuw en ijs
  • Uitstekende prestaties op winterse wegen
  • Gelijkmatige slijtage
  • Bochtenstabiliteit
  • Wegcontact

Goodyear Vector 4Seasons

De naam zegt het al. De Goodyear Vector 4Seasons is een echte all-seasonband voor jouw personenauto. En is tevens de voorganger van de Goodyear Vector 4seasons G2 Hij is beschikbaar in velgmaten van klein tot groot, geschikt voor stalen velgen en aluminium velgen en past daarmee onder veel verschillende auto’s.

De Goodyear Vector 4Seasons banden krijgen goede beoordelingen in tests van 4-seizoenenbanden. Het prettige van een band als deze is dat je hem het hele jaar door kunt gebruiken. De speciale Weather Reactive-technologie past zich automatisch aan veranderende weersomstandigheden aan. Deze Goodyear band levert het hele jaar door uitstekende prestaties.

Zowel bij zomerse als winterse temperaturen levert deze band goede prestaties. Dat heeft de band te danken aan de speciale rubbersamenstelling en aan de dicht opeen geplaatste 3D-wafellamellen. Zo heeft de band ook op sneeuw en ijs een goede tractie. Het sneeuwvloksymbool op de band is jouw garantie dat deze all-seasonband voldoet aan de eisen die aan speciale winterbanden worden gesteld.

Zomer en winter veilig

De Goodyear Vector 4Seasons is voorzien van profielzones die zich aan het wegoppervlak aanpassen. Goodyear noemt deze technologie SmartTRED. In combinatie met de speciale lamellen en de Weather Reactive-technologie is dit een band die jaarrond een betere tractie geeft. Ook als winterband is deze Goodyear-band veilig. Het sneeuwvloksymbool op de band is daarvoor jouw garantie.

Kortere remweg

Continu goede grip. Dat geeft deze Goodyear Vector 4Seasons. Het maakt hem weinig uit of het 25 graden Celsius is of dat het vriest. De band biedt een goede weerstand tegen aquaplaning en zorgt daarvoor voor goede grip op een nat wegdek. En op bevroren wegen heeft hij een 11% kortere remweg. De stijve profielblokken geven daarbij extra stabiliteit, ook in de bochten. De lage rolweerstand zorgt voor weinig geluid en een soepel rijgedrag met weinig slijtage.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden direct online en profiteer van gratis verzending! Lees hier op Trustpilot hoe vele klanten zeer tevreden zijn over BandenConcurrent.

De opvolger van deze band is de Goodyear Vector 4Seasons Gen-2.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Vector 4Seasons

13 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be