Goodyear Vector 4Seasons Gen-2

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Goodyear Vector 4Seasons G2 blinkt uit in:

  • Goede tractie op sneeuw en ijs
  • Het hele jaar door de beste band
  • Gelijkmatige slijtage
  • Milieuvriendelijk
  • Wegcontact

Goodyear Vector 4Seasons Gen-2

De Goodyear Vector 4Seasons GEN-2 is een personenautoband uit de categorie all-seasonbanden. Het is de favoriete band van onder andere mensen die Peugeot 206, Fiat Multipla en Volvo C70 rijden met name dankzij de goede gripvan de band.

De Goodyear Vector 4Seasons G2 levert het hele jaar door uitstekende prestaties. Hij staat bekend om zijn goede prestaties op een nat wegdek. Het Amerikaanse Goodyear staat sowieso bekend om zijn veiligheidsverhogende eigenschappen en levert eersteklas autobanden.

G2 staat voor de tweede generatie van deze band. De ‘gewone’ Vector 4Seasons was de eerste generatie. Alles wat goed was aan deze band is nog verder verbeterd in de Goodyear Vector 4Seasons G2. Daarom levert deze band zowel bij zomerse als winterse temperaturen uitstekende prestaties.

Tests all-seasonbanden

De Goodyear Vector 4Seasons G2 werd door autoweek in 2015 getest. In de categorie all-seasonbanden wist hij de eerste positie te veroveren. De Duitse automagazines Auto Zeitung en Auto Express hebben de band ook getest en daarbij behaalde hij een tweede plek. Bij Autobild ging hij er zelfs met de gouden beker vandoor.

All-seasonbanden testen:

ANWB 2015 (Zomerbandentest 205/55 R16) (1e plaats)

Alle seizoenen, alle wegen

De Goodyear Vector 4Seasons GEN-2 is echt een band voor het hele jaar door. Hij levert uitstekende prestaties in de zomer én in de winter. Ook op ijzige of besneeuwde wegen levert de band een goede tractie. Door zorgen de geplaatste 3Dwafellamellen wel voor. De Weather Reactivetechnologie in de band past zich aan, aan het seizoen. Waardoor er tractie voor alle weersomstandigheden gerealiseerd wordt.

Daarbij zorgt het SmartTRED-ontwerp van Goodyear dat deze band is voorzien van specifieke profielzones die zich aanpassen van weg tot weg. Het sneeuwvloksymbool laat je zien dat deze band de kwaliteit van een echte winterband heeft.

Meer kilometers

Met de Goodyear Vector 4Seasons G2 leg je meer kilometers af dankzij het zuinige brandstofverbruik. Dat komt door de verminderde rolweerstand en dankzij de rubbersamenstelling die voor elk weertype geschikt is. Ook verdeelt de plattere omtrek de druk beter. Dit betekent dat de band niet alleen jou kosten bespaard, maar ook het milieu minder belast.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staat deze band ook nog eens bijzonder mooi op stalen velgen alsmede aluminium velgen.

Bestel nu je banden online en wij zorgen voor de gratis verzending!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Vector 4Seasons Gen-2

15 Inch

17 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be