Goodyear Vector 4Seasons SUV

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Goodyear Vector 4Seasons SUV blinkt uit in:

  • 4 seizoenen uitstekende prestaties
  • Lange levensduur en laag rolgeluid
  • Goede offroadprestaties
  • Verbeterde controle bij alle weersomstandigheden
  • Zeer veilig met het oog op aquaplaning
  • Brandstofbesparend en milieuvriendelijk

Goodyear Vector 4Seasons SUV

De Goodyear Vector 4Seasons SUV is zoals de naam al zegt een band die speciaal ontwikkeld is voor SUV’s en die geschikt is om het hele jaar door mee te rijden. De band past zich automatisch aan alle weertypes en rijstijlen aan. De Goodyear Vector 4Seasons SUV beschikt namelijk over een speciale Weather Reactive SmarTRED-technologie.

Zelfs in de winter presteert de Goodyear Vector 4Seasons SUV uitstekend. De band is dan ook voorzien van het sneeuwvloksymbool, zodat je er zeker van kunt zijn dat hij aan alle eisen van een winterband voldoet. Daarnaast ervaar je keer op keer betrouwbare offroadprestaties dankzij de gripranden op de band die voor onafgebroken tractie zorgen.

Zeer veel controle

In wat voor weersomstandigheden je je ook met je auto bevindt, met de Goodyear Vector 4Seasons SUV heb je altijd een uitstekende controle. Ervaar de agressieve grip bij bevroren en besneeuwde wegen. Allemaal dankzij een unieke samenstelling van het profielrubber en de wafellamellen die voor een goede grip zorgen. Het risico op aquaplaning is minimaal, dankzij de brede profielgroeven die water en smeltwater snel afvoeren.

Een band die lang meegaat

Er is niets zo prettig als een band waar je heel veel kilometers mee kunt maken voordat hij aan vervanging toe is. Met de Vector 4Seasons SUV van Goodyear duurt het stukken langer voordat je je banden moet vervangen. Dat komt vooral doordat de band beschikt over een rubbersamenstelling die voor elk weertype geschikt is. De druk wordt bovendien gelijkmatiger verdeeld als gevolg van de plattere omtrek.

Deze band heeft de Goodyear Vector 4Seasons SUV vervangen.
De opvolger van deze band is de Goodyear Vector 4Seasons SUV Gen-2.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Vector 4Seasons SUV

17 Inch

18 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be