Goodyear Wrangler

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Goodyear Wrangler scoort onder meer op:

  • Goed remgedrag op alle wegen
  • Het hele jaar door veiligheid
  • Goede grip bij nat en droog weer
  • Uitstekende wegligging
  • Maximaal rijcomfort

Goodyear Wrangler

De Goodyear Wrangler is een moderne all seasonband voor personenwagens met vierwielaandrijving. Hij presteert het hele jaar door niet alleen goed op droge en natte asfaltwegen, maar ook op besneeuwd en ijzig wegdek. Zelfs al staat hij officieel niet in de boeken als winterband. Daarmee is deze autoband een prima keuze voor iedereen die betrouwbare rijeigenschappen graag koppelt aan ‘all season’ gemak.

Deze veelzijdige band biedt op vrijwel alle onderdelen goede prestaties en rijeigenschappen. Kenmerkend zijn onder meer het beheerste remgedrag, de nauwkeurige stuurrespons en de stabiele wegligging. Daarbij gedraagt de band zich even veilig en betrouwbaar in alle seizoenen.

Profiel waarover is nagedacht

Veel aandacht is besteed aan het profiel van de Goodyear Wrangler. Het unieke groevenpatroon zorgt er onder meer voor dat de wegligging ook in de regen stabiel blijft en aquaplaning vrijwel geen kans krijgt. Bovendien blijven de rijgeluiden tot een minimum beperkt. Verder gaat de band lang mee door de gelijkmatige slijtage en springt hij zuinig genoeg om met brandstof.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Wrangler

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be