Goodyear Wrangler HP

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Wrangler HP scoort onder meer op:

  • Prima remgedrag op alle wegen
  • Opmerkelijke stuurprecisie
  • Goede grip bij nat en droog weer
  • Uitstekende wegligging
  • Maximaal en stil rijcomfort

Goodyear Wrangler HP

De Goodyear Wrangler HP is de gedroomde zomerband voor SUV’s en krachtige middenklassers. Zijn rijprestaties en rijeigenschappen zijn van hoog niveau, zodat je onder alle omstandigheden met een gerust hart de weg op kunt.
Aan veiligheid en rijcomfort ontbreekt het deze band zeker niet. Hij staat voor beheerst remgedrag, een geweldige wegligging en nauwkeurige stuurrespons onder alle weersomstandigheden. Of het buiten nu nat of droog is, de veelzijdige Goodyear Wrangler HP is er elemaal op voorbereid. Met andere woorden: je kunt in regen en zonneschijn op de Goodyear Wrangler HP vertrouwen.

Een goed profiel is het halve werk

Bij een topband als de Goodyear Wrangler HP zijn veel pluspunten te danken aan een doordacht profiel. De ingenieurs van Goodyear hebben hier dan ook veel tijd en research in gestoken! en de uitkomst mag er zijn. Het unieke patroon van brede en diepe groeven zorgt voor een sublieme wegligging, die ook in de regen met gemak standhoudt. Dit komt mede doordat de groeven alle water en modder zó efficiënt afvoeren, dat aquaplaning vrijwel uitgesloten is. Je blijft dus altijd controle over je auto houden. Desondanks zijn de rijgeluiden minimaal, waardoor je altijd rustig en comfortabel kunt rijden.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Wrangler HP

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be