Hankook Dynapro

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Dynapro blinkt uit in:

  • 4x4-prestaties
  • Geluidsniveau
  • Tractie
  • Rijcomfort
  • Stuurgedrag

Hankook Dynapro

Hankook Dynapro zomerbanden zijn niet zomaar zomerbanden. Dit zijn misschien we de ideale zomerbanden voor onder jouw SUV of 4×4. Als je tenminste vooral op het asfalt blijft.

Er zijn meerdere banden in de Hankook Dynapro-serie. Zo is de Dynapro HP RA23 is de favoriete band van bestuurders van onder andere de Hyundai Santa Fe, de Renault Koleos, de Nissan Qashqai, de Hyundai Tucson en de Ford Kuga.

Zijn grote broer, de Dynapro HP2 RA33 is de favoriete band van bestuurders van onder andere de Hyundai Santa Fe, de Kia Sportage 4WD, de Renault Koleos, de Opel Frontera of de Isuzu D-Max rijden.

En dan is er ook nog de Dynapro AT-M RF10 voor als je wél van de gebaande paden wilt. Met deze ruige zomerband rijd je moeiteloos op zowel het asfalt als op de onverharde weg.

Tests zomerbanden

Geen tests beschikbaar

Zomerbanden testen:

ANWB 2012 (Zomerbandentest 215/65 R16) (5e plaats)

Hankook Dynapro HP RA23

De Hankook Dynapro HP RA23 is een premium band voor SUV’s en 4×4’s. Deze zomerbanden vind je onder veel Aziatische auto’s, vanwege de Zuid-Koreaanse wortels van Hankook. Maar ook meer en meer Europese autofabrikanten vertrouwen op Hankook. De Dynapro HP RA23 levert uitstekende tractie, goede prestaties en is ook nog eens stil. Het profiel van de band is voorbereid op minder zomerse situaties, zoals modder en lichte sneeuw. Het loopvlak is verbeterd voor een betere stuurrespons en een langere levensduur.

Hankook Dynapro HP2 RA33

Deze Hankook Dynapro HP2 RA33 is een verbeterde versie van de toch al goede Dynapro HP. Met de Dynapro HP2 RA33 levert Hankook een band af die zich richt is op premium SUV’s. Voor dergelijke zware auto’s moeten banden aan de allerhoogste eisen voldoen. Ook onder minder zomerse omstandigheden als natte en licht besneeuwde wegen. Het M+S-teken staat voor extra tractie bij modder en sneeuw. Deze Hankook zomerbanden worden ook wel ingezet als all-seasonbanden.

Hankook Dynapro-serie

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be